Bemutatkozás

Pataki Krisztina gyógytornász házhoz megy Dunakeszi, Göd, Fót térségében

Pataki Krisztina okleveles gyógytornász

 

A mozgás mindig is az életem része volt és másoknak is szerettem segíteni ezért választottam a gyógytornász hivatást. A szakmában eltöltött  több mint 25 év alatt lehetőségem nyílt megtapasztalni a mozgás minden emberi szervezetre gyakorolt gyógyító hatását, nemcsak a mozgásszervekre, hanem testünk egészére is.

Gyógytorna magánrendelésemet megnyitottam Dunakeszi Göd és Fót térségében, ahol ortopédiai, műtéti és reumatológiai mozgásszervi problémákkal fordulhatnak hozzám. Egyik fő érdeklődési területem a gerincproblémák kezelése, különösen a gyerekek tartáshibáinak javítása-Schroth torna. Nagy tapasztalattal rendelkezem a gerincműtétek, csípő és térdprotézisek és a balesetek utáni rehabilitációban. Ugyanis házhoz járó gyógytornászként több mint 10 évet dolgoztam Budapesten otthonápolási szolgálat keretén belül az otthoni, házi gyógytornában.

Végzettségeim és tanulmányaim, amelyekre alapozom működésemet:

 • Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetem
  Gyógytornász fizioterapeuta
  Gerinctréner
 • Schroth terápia – gerincferdülés terápia
 • McKenzie módszer – porckorongsérv terápia
 • Terhestorna, baba-mama torna, gátizom torna, szétnyílt hasizom torna
 • Csontritkulás torna
 • Gerinctorna, testtartás javítás, elemzés
 • Ortopédiai műtétek utáni rehabilitáció- TEP műtét térdprotézis, csípőprotézis torna
 • Baleseti sérülések műtétek, gipszlevétel utáni gyógytorna-rehabilitáció
 • Porckorongsérv utáni gyógytorna
 • Egészségtudatos táplálkozás, elhízás- fogyás
 • Életmód tanácsadás, hormonális – női problémák meddőség
 • Inzulinrezisztenseknek és gyógyszerrel kezelt cukorbetegeknek speciális torna, edzés táplálkozás és életmód tanácsadás online is!
 • Stroke rehabilitáció
 • Rendszeresen konferencián veszek részt, olvasom a magyar és külföldi szakirodalmat és folyamatos továbbképzésekkel igyekszem tovább fejleszteni a tudásomat.

Rólam mondták

 

"Csípőprotézis beültetés után a kórházból pár nap után hazaengettek, akkor szembesültem azzal, hogy a lépcsőn nem tudok felmenni az emeletre, így leköltöztem a földszintre. A háziápolás keretén belüli ellátásra hosszú volt a várólista. Szerencsére Krisztina rövid időn belül vállalta az otthoni gyógytornáztatásomat. A gyakorlatok sokat segítettek, a fájdalom csökkent, szépen erősödött a lábam és megtanultam mankóval járni. Hamarosan az emeletre is fel tudtam menni, visszatért az erőnlétem és autót is vezetek a szakszerű gyakorlatoknak és útmutatásainak köszönhetően."

Szabó Antalné

"Lányomnak az iskolai szűrésen gerincferdülést állapítottak meg és fűzőt is kapott. Krisztina megtanította a lányomnak a Schroth gerinc tornát. A rendszeresen végzett speciális torna hatására annyit javult a gerincferdülése, hogy az ortopédiai kontroll vizsgálaton a doktornő megállapította, hogy a lányomnak nem szükséges tovább viselni a fűzőt, ami nagy megkönnyebbülés volt számára. Köszönjük Krisztina szakértelmét! "

Tóth Mária

Évek óta visszatérő gerincfájdalmaim voltak, de legutóbb annyira beállt a derekam hogy nem tudtam otthonról kimozdulni. Krisztina kijött házhoz és kezelése hatására a fájdalom csillapodott és pár alkalom után annyira helyre jött a derekam, hogy újra tudtam dolgozni járni. Köszönettel: t"

Anna

Hogyan kezdjünk neki?

Ha Ön is a mozgásszervi problémáinak hatékony kezelésére vágyik, vagy szüksége van szakemberre, aki otthonában segít a rehabilitációban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Kapcsolatfelvelvétel

Kérem, írja meg részletesen, hogy miben szeretne segítséget kérni!
TOVÁBB

Időpont egyeztetés

Munkanapokon általában 17-18 óra között! Sikertelen bejelentkezés esetén, amint tudom, visszahívom!
TOVÁBB

Házhoz megyek

Dunakeszi, Göd, Fót, Sződliget és Káposztásmegyer térségében.
TOVÁBB